Tenders


UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A FIRE LIGHT KFT-NÉL

2020 I 01 I 17

A FIRE LIGHT Korlátolt Felelősségű Társaság 2018 januárjában 9,23 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében szoftver és hardverbeszerzés valósult meg.

A FIRE LIGHT Kft. több mint egy évtizedes öngyújtó nagykereskedelmi tapasztalatokra alapozva jött létre 2007-ben Debrecenben. A FIRE LIGHT Kft. már 2008-ban piacvezetővé vált Magyarországon, amely pozíciót azóta is folyamatosan őriz a műanyag öngyújtók szegmensében.

A projekt keretében tovább fejlesztésre került a SAP Business One vállalatirányítási rendszer, melynek érdekében szoftver és hardver eszközök beszerzése valósult meg. A szoftver felhasználásának célja az információáramlás felgyorsulásával hatékonyságunk, termelékenységünk növelése, minőségünk szintentartása.

A FIRE LIGHT Kft. működési alapelve, stratégiája, hogy olyan profit- és minőségorientált szervezetként végezze tevékenységét, amely méltó a cég szakmai múltjához, valamint biztosítja annak fejlődését, lehetővé teszi versenyképességének megtartását a hazai piacon. A fejlesztés lényegében közvetett módon hozzájárul a cég árbevétel növekedéséhez, amely a pályázó stratégiai szemléletét figyelembe véve a jövőben végrehajtandó fejlesztések szempontjából kiemelten fontos, hiszen a cég kiemelt célja a folyamatos fejlesztés a versenyképesség fenntartása érdekében. Ennek hatására a jövőben a cég alkalmazásában álló munkavállalók száma is emelkedhet, amely a helyi társadalmi-gazdasági mutatók javításához is hozzájárul.

A beszerzésre került immateriális javak és hardver eszközök a cég sikeres tevékenységét fogják segíteni, mely következtében növekedhet a cég árbevétele is, és további fejlesztéseinek lehetősége, a versenyképesség, stabil pénzügyi, gazdasági helyzet megtartásának feltételei fennállnak majd. A fejlesztés eredményeként egyértelműen növekedhet a hatékonyságunk a műanyag öngyújtók gyártásának területén, mely növelheti a vásárlói, ügyfélköri elégettséget, mely a cég imázsának javítását is segíti.

A hagyományos szolgáltatási alaptevékenységen túl mind a berendezések, mind az alkalmazott technológiák tekintetében a legmagasabb minőségre specializálódtunk. Sikereinket munkatársaink hosszú évek gyakorlatán alapuló, magas szintű szakmai tudásának, és tudatos minőségi politikánknak is köszönhetjük.


GYAKORNOKI PÁLYÁZAT