Rólunk


Büszkén mutatjuk be cégünket a FireLight Kft.-t amely 2007-es alapítása óta öngyújtó és dohányzási kiegészítő termékek nagykereskedelmével foglalkozik.

A több mint egy évtizedes tapasztalat, az elkötelezett munka, az erős nemzetközi háttér és a kiváló minőségű, a szigorú szabványoknak minden tekintetben megfelelő termékpaletta meghozta gyümölcsét melynek köszönhetően a FireLight Kft. 2008-ban már piacvezetővé vált a hazai piacon, mely pozíciót azóta is őrzi.

Fontos törekvésünk, hogy termékeink előkészítő munkálatai Magyarországon történjenek, magyar szakemberekre bízzuk az öngyújtó minták összeállítását, a doboz- és állványterveket, valamint minden egyéb gyártáson kívüli munkát. Kiváló minőségű termékekkel és rendkívül széles termékpalettával kívánjuk kielégíteni a piaci szereplők igényeit, és határozott célunk, hogy ne csak Magyarországon, hanem a világ minden más helyén is teljes megelégedettséggel döntsenek az Adamo és Matteo márkáink mellett, melyek cégünk legismertebb saját márkái.

Firelight öngyújtó központ

A „We bring light into your life” szlogenben fogalmaztuk meg értékeinket, mert eszközeinken keresztül segítünk vásárlóinknak ünnepeik vagy akár mindennapos tevékenységeik, élményeik átélésében. A tűz, mint a négy ősi elem egyike, életünk minden részében jelen van, legyen az nyári sütögetés a vízparton vagy egy születésnapi torta, esetleg egy fenyőfát díszítő csillagszóró.

Termékpalettánk a műanyag öngyújtók tekintetében rendkívül széles: a legegyszerűbb tűzköves öngyújtóktól, az egyedi formákon át egészen a LED-es, USB-s vagy strasszköves öngyújtókig terjed. Egy közös vonása van ennek a széles termékpalettának, az pedig a minőség. Nálunk a legkedvezőbb árak mellé mindig társul a garantált minőség, amelyet nemzetközileg elfogadott TÜV tanúsítványok támasztanak alá.

Firelight öngyújtó központ


Fő értékeink a világszínvonalú termékpaletta és design mellett, a kiváló ár-érték arány, a világon egyedülállóan széles paletta és vonzó színvilág.

Nagyon fontos számunkra a fejlődés, és hogy cégünk megőrizze előkelő pozícióját az öngyújtók és dohányzási kiegészítők szegmensében, mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük a termékportfóliónkat és nyomon követjük a piac által megkívánt, diktált trendeket.

Firelight öngyújtó raktár


A 2020-as év egy újabb hatalmas mérföldkő volt a FireLight életében, ugyanis egy új divízióval bővítettük cégünket. Ebben az új szekcióban a higiéniát teljeskörűen felölelő termékeket forgalmazunk. Legkedveltebb termékeink a szintén saját márkájú R-ON kézfertőtlenítő gépek, hőmérős adagoló állomások, kézfertőtlenítő folyadékok és gélek, de ezenkívül szintén nagyon keresettek az általunk forgalmazott gumikesztyűk és a különböző típusú arcmaszkok is. Vállalkozásunk erőssége, hogy rálátással vagyunk termékeinkre a tervezéstől kezdődően a gyártáson át a vásárlóhoz jutásig, és ezáltal magas minőségű és minden igényt kielégítő termékeket tudunk létrehozni.

Reméljük, hogy a jövőben Téged is elégedett ügyfeleink táborában köszönthetünk.Lépj be az öngyújtók színes világába!