Üdvözöljük

A cég rövid története

A FireLight Kft. több mint egy évtizedes öngyújtó nagykereskedelmi tapasztalatokra alapozva jött létre 2007-ben. Ebben az évben kezdte meg a cég a közös munkát a holland székhelyű Unilight cégcsoporttal és vált az Unilight öngyújtók kizárólagos forgalmazójává a magyar piacon.Az elkötelezett munka, az erős nemzetközi háttér és a kiváló minőségű, a szigorú szabványoknak minden tekintetben megfelelő termékpaletta meghozta gyümölcsét és a Fire Light Kft. már 2008-ban piacvezetővé vált a hazai piacon, amely pozíciót azóta is folyamatosan őriz a műanyag öngyújtók szegmensében.

2012-ben két jelentős változás is bekövetkezett a cég életében: egyrészt a nemzetközi háttér stabilitása tovább erősödött azzal, hogy az Unilight cégcsoportot felvásárolta a német tulajdonú Elektronica SM-Handels GmbH Európa egyik vezető öngyújtó importőre, valamint saját fejlesztés eredményeképpen piaci bevezetésre került saját márkánk, a Firelight öngyújtó.

A Firelight öngyújtó új színt képvisel a magyarországi öngyújtó palettán. Határozottan törekedtünk arra, hogy a termék megjelenésében, az öngyújtón használt motívumukban a magyar jelleg domináljon. Fontos törekvésünk volt, hogy a gyártást előkészítő munkafolyamatok Magyarországon történjenek: magyar szakemberekre bíztuk az öngyújtó minták összeállítását, a doboz és állványterveket, valamint minden egyéb gyártáson kívüli munkát.Tettük mindezt azért, hogy a fogyasztó érezze, hogy ízig-vérig magyar terméket tart a kezében.

Termékpalettánk a műanyag öngyújtók tekintetében rendkívül széles: a legolcsóbb tűzköves öngyújtóktól, az egyedi formákon át egészen a strasszköves öngyújtókig terjed. Egy közös vonása van ennek a széles termékpalettának, az pedig a minőség. Nálunk a legkedvezőbb árak mellé mindig társul a garantált minőség, amelyet nemzetközileg elfogadott TÜV tanúsítványok támasztanak alá.

Az elmúlt években számos kölcsönösen előnyös kapcsolatot sikerült kiépítenünk partnereinkkel. Többek között folyamatos üzleti kapcsolatban állunk valamennyi magyarországi dohány nagykereskedéssel (Tabán Trafik, Rónatabak, Pannon Tobacco, BAT, Imperial Tobacco stb.) számos üzemanyagtöltő állomással (MOL, OMV, Lukoil stb.), valamint élelmiszerlánccal (TESCO, INTERSPAR, COOP, CBA, REÁL stb.)

Célunk, hogy partnereink körét a jövőben tovább bővítsük és valamennyi régi és új partnerünket az elérhető legkorszerűbb termékekkel lássuk el.